Ekipa sajta Zdravahrana ima dugogodišnju saradnju sa Centarom za detoksikaciju koji je inače nevladina organizacija osnovana još 2016. godine radi promovisanja zdravog načina života i prirodnog lečenja u Srbiji i regionu bivše Jugoslavije.

Osnivač i direktor Centra za Detoksikaciju je Aleksandar Tasić. On se od 2013. godine aktivno bavi savetovanjem ljudi o prirodnim metodama lečenja, detoksikacijom organizma baziranim na višedecenijskom iskustvu i radu najboljih svetskih stručnjaka poput dr Ričarda Šulcadr Džona Kristoferadr Maksa Gersonadr Šarlote Gerson i Deni Vijere u svojoj praki koristi metode i tehinke lečenja kao u zdravstveno-edukativnim centarima kao što su BellaVitaUchee Pines i Back Garden.
Sadržaj sajta zdravahrana koristi tesktove, preparate i programe, lekara prirodne medicine Aleksandara koji inače piše tekstove o zdravom načinu života za časopis “Živeti Zdravije” u Srbiji.

Pored Centra za Detoksikaciju sarađujemo sa najpoznatijim i najuspešnijim stručnjacima za prirodno lečenje i detoksifikaciju organizma u svetu čije radove, knjige i video materijale,  možete pogledati i na ovom sajtu i potpuno besplatno pročitati.

Napomena:
Sajt Zdravahrana kao i pomenuti saradnici se ne bave dijagnostifikovanjem, prevencijom ili lečenjem bolesti, već svoj rad baziraju na promovisanju zdravog načina života koji je temelj prirodnog lečenja. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti zamena za profesionalni medicinski savet. Ni jedna osoba ne treba da koristi informacije sa ovog sajta za dijagnostifikovanje, prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom konvencionalne medicine).

srdačan pozdrav ekipa sajta
www.zdravahrana.in.rs