Sirup od Gloga

Sirup od Gloga

3,500.00din

Način upotrebe: Jedna kašičica 3-8 puta dnevno, sa vodom ili bez. Sirup piti oko 15 min pre obroka ili 1h nakon obroka.

Dejstvo: Podstiče normalan rad srca. Reguliše pritisak i puls. Jača srčani mišic. Ublažava aritmiju.

Sastojci: Plod crvenog gloga (Crataegus laevigata), tinktura od srdačice (Leonurus cardiac), korena đumbira (Zingiber officinale), kaktusa Grandiflora (Selenicereus grandiflorus), ljute paprika (Capsicum annuum).

Čuvanje: Na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Zapremina: 1000 ml

Kategorija:

Mnoge studije su pokazale da glog širi koronarne krvne sudove. Različiti flavonoidi su prisutni u glogu koji neutrališu određene supstance iz suženih krvnih sudova. Glog sadrži flavonoide glikozid, proantocijanid, katehin, saponin, amigdalin i Vitamin C.

Glog ekstrat (sirup) unapređuje proizvodnju energije unutar srca.
Ovo se dešava ne samo zbog boljeg snabevenja srca kiseonikom i krvi, nego i zbog poboljšanje metabolizma u samom srčanom mišiću. Rezultat je povećanje snage kontrakcije srca. Zato koristi gloga se dokazalo korisnim u slučajevima kognitivne srčane disfunkcije i raznih poremećaja srčanog ritma poput aritmije i srčanih palpitacija. Flavonoidi u glogu takođe jačaju vezivno tkivo u zidovima arterija. Sirup gloga se pokazao da smanjuje nivo holesterola u smanjuje veličinu aterosklerotičnih plakova.

Srce je najbitniji mišić u celom telu. Dakle, to je naša životna pumpa, i kada nije unet (iz zdrave hrane) onda trpi kvar, slabost, degeneraciju i na kraju mnogi drugi zdravstveni problemi se mogu razviti. Ovo je u celini glavni uzrok srčane insuficijencije, koje je jedna od najvećih ubica u Srbiji. Sirup gloga mnogi smatraju da je najbolji sirup i hrana za srce, koji se koristi istorijski, kako bi ponovo uspostavio optimalno zdravlje srca. Glog omogućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika, tako da i ako imate srčano oboljenje, nećete imati srčani napad.

Glog se vezuje za ćelije srca, te je srcu potrebno manje kiseonika i krvi. Tako da ako imate probleme sa srcem, poput zakrečenih koronarnih arterija, angine pektoris i tome slično, odmah uzmite sirup od gloga, i on će vam kupiti malo vremena. Ovde se misli da će Glog kupiti vreme ako vam je život ugrožen. On omugućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika. Tako da ako patite od teškog oboljenja srca, uzmite bobice gloga, ali i dok prelazite na biljni način ishrane, koristite i drugo lekovito bilje i pročistite svoju krv, pa neće doći do srčanog napada.
S druge strane, ako ste imali srčani napad, znajte da svi testovi pokazuju da se ćelije srca brže obnavljaju i trpe manje štete ako je glog prisutan u krvi. Dakle Glog je jedna zaista neverovatna biljka. Ono što je šareni čkalj za jetru, to je crveni glog za srce.

Koristi se kod:
– Angine pektoris
– Arterijske bolesti
– Visoki krvi pritisak (hipertenzija)
– Visok holesterol
– Koronarna arterijska bolest
– Dispneja
– Otvrdnjavanje arterija
– Srce (generalno)
– Lupanje srca
– Plak (arterijski)
– Hiperholesterolemija
– Hronična venska insuficijencija

Težina 0.600 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Sirup od Gloga”