Grlo

Grlo

590.00din

Način upotrebe: Od 4 do 6 puta dnevno naprskati u par navrata predeo grla i krajnika. Ukoliko postoji jaka akutna infekcija, formulu možete koristiti na svakih 30 do 60 minuta. Pre upotrebe promućkati sadržaj bočice.

Dejstvo: Ova biljna formula na vrlo učinkovit i efikasan način pobeđuje i eliminiše sve upalne procese, pritom mnogostruko pomažuci kod saniranja problema prehlade i gripe, uništavanju svih štetnih mikroba i raznih mikroorganizama. Vrlo je efikasna kod svih vidova problema sa krajnicima snažno podstičući rad imunog sistema.

Sastojci: Sveži koren ehinacee (Echinacea purpurea – radix), sveži beli luk (Allium sativum), ljuta paprika (Capsicum annuum), list nane i eterično ulje nane (Mentha x piperita).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Zapremina: 50 ml

Kategorija:

Grlo su kapi ( tinktura ) u vidu spreja koja deluje protivupalno i stvara osećaj prijatnosti kada se nanese na grlo i krajnike. Stvara osećaj hlađenja koji nam je preko potreban kada nas boli grlo i krajnici. Zato je između ostalog ova formula najbolja i najdelotvornija na tržištu, jer ona deluje antibakterijski. Ubija štetne mikroorganizme iz vašeg grla i krajnika. Sastavljena je od više različitih biljaka: ehinacea, beli luk, ljuta paprika, nana, eterično ulje nane. Sprej je veoma praktičan i može se svuda nositi i koristiti bilo pri manjim ili većim upalama grla, kao što su gnojna angina i dr.

Nenadmašna ehinacea u kombinaciji sa belim lukom, najjačim prirodnim antibiotikom, čini neverovatno snažan dinamicki tandem koji postiže ubedljivo najsnažnije dejstvo i najveće rezultate u jačanju samog imunog sistema i uništavanju svih štetnih mikroba i raznih mikroorganizama. Nana, bogata etarskim uljima, osvežava i hladi obolelo područje delujući kao snažni antiseptik, najviše zahvaljujući mentolu koji je njen sastavni deo.

NAPOMENA: Krajnici su deo Vašeg imunološkog sistema, kada su otečeni ili upaljeni, to znači da su napadnuti od strane nekog štetnog mikroorganizma, i da Vaš imuni sistem ide u akciju. Moderne medicinske knjige naglašavaju važnost u održavanju Vašeg imuniteta, i tvrde da ne treba izvršiti vađenje krajnika.

Lekari se slažu da grip i prehlada većinom počinju u vašim sinusima i grlu. Zatim, infekcija silazi prema dole i inficira pluća, i zaista se razbolite. Ako možete zaustaviti infekciju rano, dok je još u grlu – želećete sebi uštedeti mnogo bola i patnje. Formula “Grlo” vam daje ono što je potrebno da se vaše telo prirodno bori protiv prehlade i gripe.

Težina 0,100 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Grlo”