Cirkulacija

Cirkulacija

490.00din

Način upotrebe: Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Zbog izuzetno velike ljutine, početnicima se savetuju doze od 5-20 kapi 3 puta dnevno, potom postepeno povećavati doze kako se organizam privikava na aktivne sastojke iz biljne formule. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Upozorenje: Ovaj proizvod sadrži izuzetno ljutu papriku. Ukoliko uzmete količinu koja vam iritira želudac (štucanje, pečenje i sl.), popijte 2-3 dl čiste vode. Ne preporučuje se upotreba ove biljne formule osobama sa osetljivim želucem. Ne dirajte osetljive delove tela nakon upotrebe ove biljne formule. Operite ruke posle rukovanja ovim proizvodom. Paziti da ne dođe u dodir sa očima, licem, genitalijama. Obavezno držati van domašaja dece.

Dejstvo: Snažno poboljšava cirkulaciju krvi. Poboljšava rad i jača srce, arterije, kapilare i nerve, poboljšava funkciju mozga, kao i za održavanje zdravih zglobova. Pomaže u održavanju normalnog krvnog pritiska, zaustavlja krvarenje.

Sastojci: Sveža ljuta paprika – Trinidad moruga scorpion (Capsicum chinense).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Zapremina: 50 ml

Kategorija:

Ova formula sadrži ljutu papriku Trinidad Moruga Skorpion, koja je druga najljuća paprika na svetu i ima u proseku 1.200.000 SHU (jedinica ljutine), odmah iza najljuće paprike na svetu Carolina Repens (u proseku 1.600.000 SHU).

Trinidad Moruga Skorpion ima snažne fitohemikalije kapsaicin i oleoresin, koji su samo neki od aktivnih sastojaka. Ljuta paprika je najveća biljna pomoć cirkulaciji i može da se koristi svakodnevno. Ne postoji nijedna druga biljka koja podstiče protok krvi tako brzo, snažno i potpuno. Na kraju krajeva, ni jedna druga biljka ne daje crvenu boju vašem licu – to je krv!

Težina 0,114 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Cirkulacija”