Čaj za Bubrege

Čaj za Bubrege

590.00din

Način upotrebe: Piti 2 šolje čaja 3 puta dnevno. U svakoj šolji sipati 70 kapi tinkture za Bubrege/bešiku.

Dejstvo: Zaustavlja noćno mokrenje, zaustavlja krvarenje izazvano upalom mokraćnih kanala, čisti bubrege i bešiku od bakterija, virusa, razlaže kamenje i podstiče njihovo izbacivanje. Jača ćelije bubrega i bešike.

Sastojci: Bobice kleke (Juniperus communis), kukuruzna svila (Zea mays), list uve (Arctostaphylos uva-ursi), rastavić (Equisetum arvense), koren i list peršuna (Petroselinum crispum), koren belog sleza (Althaea of ficinalis), list nane (Mentha x piperita), zlaznica (Solidago virgaurea).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: 2 godine od datuma kupovine.

Težina: 200g

Kategorija:

Čaj za bubrege biljna mešavina koja podstiče čišćenje i normal rad bubrega i bešike. Podstiče izbacivanje kamena i peska iz bubrega i bešike. Zaustavlja noćno mokrenje, zaustavlja krvarenje izazvano upalom mokraćnih kanala, čisti bubrege i bešiku od bakterija, virusa. Jača ćelije bubrega i bešike. Najdelotvornija biljna mešavina na tržištu koja provereno otklanja problem sa bubrezima. Najdelotvornija formula za izbacivanje toksina. Ova mešavina ima najdelotvornije dejstvo kada se uzima zajedno sa tinkturom za Bubrezi/bešika. U toj kombinaciji daje fantastične rezultate. Najbolji efekat ima kada se pridržavate 5-dnevnog čišćenja bubrega/bešike.

Način pripreme:
Stavite 6 supenih kašika čaja za “Bubrege” u 1800 ml destilisane vode. Koristiti samo posude od nerđajućeg čelika ili stakla. Neka biljke budu u vodi preko noći. Ujutro zagrejati do ključanja, smanjiti toplotu i neka čaj lagano vri 1 minut. Ostavite da se čaj malo prohladi, pijte ga toplog. Proceđene  biljke, nemojte odbaciti. Stavite stare biljke nazad u lonac, dodajte 3 kašike svežeg čaja i 1800 ml destilisane vode. Ostavite da odstoji preko noći i ponovite ceo postupak. Ovo radite tri puta, a zatim odbacite sve iskorišćene biljke i počnite ispočetka. U svakoj šolji ( 250 ml ) čaja sipati 70 kapi tinkture za Bubrege/bešiku.

– Jedno objašnjenje, u tekstu stoji da se kod pripreme čaja koristi 1800 ml destilisane vode, a pije se samo 1500 ml. To je zato što jedan deo ispari, a jedan deo se zadrži u biljkama posle ceđenja.

Težina 0.220 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Čaj za Bubrege”