Antistres

Antistres

890.00din

Način upotrebe: Po potrebi od 70 do 140 kapi, obično pred odlazak na počinak. Kod ozbiljnijih problema 70 kapi 4-6 puta na dan, a kod težih slučajeva 170 kapi 7-9 puta na dan.

Dejstvo: Opušta i smiruje um i telo! Suzbija iscrpljenost i stvara osećaj emocionalnog blagostanja, veoma efikasan za noćni nemir, stvara prirodan san bez neželjenih efekata.

Sastojci: Valerijana (Valeriana officinalis- radix), lobelija (Lobelia inflata),hmelj (Humulus lupulus), plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides – radix), divlji jam (Dioscorea villosa – radix), kapica (Scutellaria Lateriflora),divlji ruzmarin (Actaea racemosa – radix).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Zapremina: 50 ml

Kategorija:

Većina medicinske i naučne zajednice je konačno prihvatila koren valerijane kao farmakološki aktivnu biljku. Čak i cenjeni Merkov priručnik navodi njenu terapeutsku kategoriju kao “sedativnu.”

Lobelia, divlji ruzmarin, plava stanićarka i koren divljeg jama, sve imaju poštovanje u tradicionalnoj biljnoj medicini Američkih indijanaca, kao sedativne i antispazmodične (protiv grčeva) biljke za opuštanje uma i tela. Iako se trenutno ne koriste mnoge od ovih biljaka i ostaju nepoznate savremenim američkim doktorima, ipak su i dalje poznate širom sveta. Vi ćete naći valerijanu, lobeliju i hmelj kako se prodaju u apotekama širom sveta. Mnogi doktori širom sveta (koji se ni približno ne bave prirodnim lečenjem) i dalje koriste ove biljke.

Biljke u Antistres formuli su veoma poznate po relaksaciji i spavanju. One će vas opustiti i osloboditi stresa i nervne napetosti, kao i eventualnih mišićnih grčeva. One su takođe veoma efikasne za noćno nespokojstvo i za stvaranje divnog, miranog sna. Iako ove biljke sadrže opojne sastojke, oni su poznati po jakoj sposobnosti da opuste telo i rasteretiti uznemirene nerve.

Visoka cena nesanice i stresa

Činjenica
80% Amerikanaca pati od nesanice u određenom trenutku svake godine. Nesanica je direktno povezana sa povećanim nesrećama na radu, nezgodama motornih vozila, pogoršanog učinka, smanjene produktivnosti, povećane bolesti, depresije i alkoholizma.

Činjenica
Stres je povezan sa šest vodećih uzroka smrti u SAD-u: srčanih oboljenja, raka, bolesti pluća, nesreće, ciroza i samoubistva, pored imunološkog deficita, gubitka memorije i gojaznosti.

OPREZ: Ova formula sadrži prirodni lobelin, veoma moćan alkaloid. Ne koristite ako ste trudni ili dojite.

Težina 0,114 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Antistres”