Antibiotik

Antibiotik

590.00din990.00din

Način upotrebe: Od 70 kapi 4 puta dnevno do 140 kapi 5 puta dnevno. U izuzetnim situacijama može da se konzumira i do jedne supene kašike na svakih pola sata. Konzumira se sa vodom, sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

Dejstvo: Aktivno deluje protiv parazita, virusa, bakterija, gljivica, čisti jetru. Beli luk, glavni sastojak ove tinkture, izuzetan je u borbi protiv virusa i bakterija, najjači je prirodni antibiotik. Selektivno uništava sve što je štetno i strano u organizmu čoveka, ne uništavajući pri tom dobroćudne bakterije koje su od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje čovekovog organizma. Čisti od svih nagomilanih toksina zbog toga je neizostavan elemenat prilikom procesa prirodnog lečenja.

Sastojci: Sok od svežeg belog luka (Allium sativum), sveži koren đumbira (Zingiber officinale).

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Zapremina: 50 ml, 100 ml

Brisanje
Šifra proizvoda: N/A Kategorija:

Beli luk jača imunitet, predstavlja prirodni antibiotik, snižava krvni pritisak, snižava nivo holesterola, snižava šećer u krvi. Pored svega navedenog beli luk nas u priličnoj meri štititi od spontanog zgrušavanja krvi, jer ne samo što krvne pločice čini manje lepljivim, čime se usporava formiranje krvnih ugrušaka, nego i rastvara krvne ugruške koji su se prethodno počeli stvarati.

Đumbir ublažava dejstvo soka od belog luka, olakšava varenje i poboljšava cirkulaciju.

Težina 0,114 kg
zapremina:

50ml, 100ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Antibiotik”