Detoks obrok

Jake kosti
29/10/2017
Imuno – plus
12/11/2017

Detoks obrok

660.00din

Sastav: Ovsene pahuljice, Ječmene pahuljice, Badem, Laneno seme,  Bundevino seme, Suncokret, Suva brusnica, Suva jabuka, Cimet, Đumbir u prahu, Korijander. 

Dejstvo: Da bismo bili zdravi neophodno je da s vremena na vreme detoksikujemo svoj organizam. Savremeni čovek uglavnom jede lošu hranu, npr. razne mesne prerađevine, voće i povrće iz konvencionalnog uzgoja, prepuno raznih hemikalija koji su štetni po zdravlje, testenina, peciva, prepunih aditiva i zaslađivača ukusa čiji štetni sastojci ostaju mesecima, pa čak i godinama u našem organizmu trujući nas iznutra. Detoks obrok je tu da te loše navike zaustavi i pomogne nam da se očistimo od toksina. Naša preporuka je da ljudi koristite ovaj obrok bar dva do tri puta nedeljno. Ovaj proizvod je u celosti biljnog porekla, pa ga mogu koristiti i vegetarijanci i vegani.

Količina: 300 gr.

Opis

Način primene: Staviti u blender dve-tri supene kašike praha, dodati 2 dl vode, jednu iseckanu krušku, i tri supene kašike šumskog voća (jagoda, kupina, malina, borovnica), ili drugog voća po izboru, svežeg ili smrznutog.  Zatim, sve sastojke izblendajte jedan minut u šejk. Sadržaj kutije je dovoljan za 10 obroka.

Rok trajanja: 1 godina. Čuvati na suvom i tamnom mestu.

Dodatna informacija
Težina 0.350 kg
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Detoks obrok”